24option

24option
Varför 24option?
 • Svenskspråkig plattform och support 24/7
 • Enkelt och gratis att öppna konto
 • Många gratisutbildningar

24option grundades 2010 och är lite yngre på marknaden är vad de flesta andra mäklarna är. Dock har 24option vunnit flertalet priset och har hyllats världen över. Mäklaren är seriös, har en bra kundtjänst och det mesta som kan krävas av en mäklare inom binär optionshandel.

Det som gör att 24option stick ut från andra är deras stora utbildningscentrum, registrerar du dig hos 24option så får du tillgång till väldigt mycket utbildningsmaterial. Allt ifrån webbaserade videoutbildningar till ljudböcker som berör strategier och information kring tillgångar. Här går vi igenom och recenserar den kanske mest populära mäklaren på marknaden.

Fördelar med 24option:

 • Stort utbildningscentrum
 • Svensk hemsida och plattform
 • Lättnavigerad hemsida
 • App till iPhone & Android
 • Förhandlingsbara bonusar
 • Support tillgänglig dygnet runt
 • Webbaserad plattform
 • Låga krav på insättningsbelopp
 • Många attribut att handla med
 • Kräver inga bankuppgifter för att registrera sig

Bonus

24option erbjuder alla som blir kunder en bonus på minst 100 % av sitt insatta kapital, det betyder att om du registrera dig och uppfyller kravet om att sätta in 2 000 kr så får du alltså minst 2 000 kr extra att handla för. Det enda som kommer med som krav är att du omsätter bonus ett visst antal gånger och detta är eftersom du inte bara ska kunna sätta in pengar, få bonus och sen ta ut alla pengar utan pengarna måste faktiskt omsättas för att bonusen ska kunna gälla.

Vi har dock märkt att det går att förhandla sig till bättre bonusar och öka denna genom att sätta in mer pengar vid start, men allt det här sker såklart från fall till fall och det bästa man kan göra är att prata med sin kontaktperson hos mäklaren. Kontaktpersonerna är oftast väldigt måna om att hjälpa till och vill inget hellre än att du ska vara en nöjd en kund, så här finns det mycket att hämta genom att prata och se vad det finns för erbjudanden man kan få ta del av. Genom dessa får man även veta om nya kampanjer och tävlingar som sker väldigt ofta. Det kan till exempel vara en tävling där den som omsätter mest pengar vinner ett saftigt pris, så se till att inte missa den här delen.

Utöver vanliga bonusar så finns det även olika typer av konton: Standard, guld och platinum där guld och platinum ger extra fördelar så som mer % i utbetalningar.

Plattformen

Webbaserad plattform likt många av dagens mäklare, det är enkelt och smidigt eftersom ingen nedladdning eller installation krävs för att man ska kunna använda den. 24options har en av de mest populära plattformarna då den är välutvecklad och väldigt användavänlig.

Plattformen erbjuder väldigt många utbildningsvägar vilket skapar bättre handlare och då även möjlighet att tjäna mer pengar. Allting är enkelt att hitta och färgerna gör att det känns bekvämt och tydligt att navigera runt.

För den som önskar handla i mindre enheter såsom mobiltelefoner så finns det gratis appar tillgängligt att ladda ner i t.ex. Google play. Appen är lika tilltalande och enkel att använda så där har den här mäklaren verkligen lyckats. Många användare rosar 24option för en bra och trygg mäklare att handla med binära optioner hos.

Optionstyper

Det finns fyra olika typer av sessioner som du kan handla genom, i varje session finns sedan en väldigt stor andel av olika tillgång som du kan handla med, mer om det längre ner. Dessa fyra typer av handel finns det:

 • Klassisk handel

Klassisk handel går ut på att du förutser om en tillgång kommer att gå upp eller ner under en given tidsperiod. Lyckas du förutspå tillgångens utveckling så kommer du få en avkastning på upp till 91 %.

 • Superkorta optioner

Denna handelstyp är likställd med 30 sekunders optioner som finns hos en del andra mäklare, här handlar det om att på samma vis som i klassiska optioner förutspå en marknadsutveckling, men här går det att göra i sessioner om 30 sekunder vilket gör att det kan gå snabbt att vinna pengar om man vet vad man gör.

 • Intervall optioner

Den här typen av handel går ut på att förutspå om en tillgång kommer att stanna inom en viss intervall under en angiven tidsperiod, en lite ovanligare handelsmetod men som fungerar bra.

 • One touch optioner

Handlar du med den här typen så gäller det att förutspå om en tillgång kommer att nå ett förutbestämt värde, one touch betyder att tillgången enbart behöver nå värdet som är förutbestämt en gång under handelssessionen för att vinst ska utbetalas. Fördelen här är att du kan få utbetalningar på så mycket som upp till 500 % av satsade kapitalet.

Kundtjänst och omdöme

Kundtjänsten är väldigt bra hos 24option men tyvärr finns det ingen svenskspråkig ännu för svenska handlare att prata med, det som finns är då engelska. Plattformen och allt material finns dock översatt till svenska vilket är positivt.

Kundtjänsten har öppet dygnet runt och det går att nå sin kontaktperson genom skype, mail, telefon eller chatt vilket man föredrar. För det mesta kan man få tag i personal dygnet runt alla dagar i veckan om man önskar det. Kundtjänsten är väldigt mån om sina kunder och hjälper så mycket dom kan, det känns verkligen att dom vill hjälpa till och det är förmodligen en av de bidragande faktorerna till att den här mäklaren har tagit sig till toppen av de mest populära trots att de funnits en kortare tid på marknaden.

Vårt omdöme är att mäklaren är seriös och har verkligen lagt energi på att ta fram utbildningsmaterial och har utbildade och kunniga personer i sin kundtjänst, något som vittnar om att dom är måna om att behålla sina handlare och arbeta för att dom är nöjda och såklart tjänar pengar.

Handelsattribut

Det finns väldigt många handelsattribut att handla hos 24option. Vi har valt att inte lista alla här men det går enkelt att få reda på genom att besöka deras sida och läsa alternativt prata med deras kundtjänst. Det finns tillgångar inom till exempel aktier, råvaror, index och valuta.

Kan man lita på att 24option inte är en bluff?

Att 24option inte är en bluff eller scam märker man ganska snabbt när man besöker deras hemsida. En mäklare som är ute efter att lura sina kunder bygger inte en seriös sida, med så mycket utbildningsmaterial och har en plattform som syftar till att hjälpa kunderna så mycket som möjligt. Så den information vi har hittat kring att någon kallar 24option bluff eller scam känns väldigt obefogat och antagligen ligger det andra saker till grund varför en person skulle välja att smutskasta någon på det viset. Känner du dig osäker på om 24option är bluff eller scam så kan du alltid prata med någon hos mäklaren som kan hjälpa dig att bilda en mer sanningsenlig uppfattning. Vi har inte märkt av något hos den här mäklaren som skulle syfta till att de vill lura av sina kunder pengar eller ägna sig åt någon annan bluffverksamhet. 24option är en seriös aktör som har vunnit många priser och som dessutom är reglerade av CySec vilket betyder att de är en säker mäklare att anförtro sina pengar.

24option
Varför 24option?
 • Svenskspråkig plattform och support 24/7
 • Enkelt och gratis att öppna konto
 • Många gratisutbildningar
24option hemsida
Hemsida www.24option.com
Mäklare 24option
Grundades 2010
Bonusar Förhandlingsbara
Första insättning 2 000 SEK
Minsta insättning 2 000 SEK
Minsta köpbelopp 200 SEK
Största köpbelopp 43 000 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här