Anyoption

Anyoption
Varför Anyoption?
 • Svensk valuta
 • Fördelaktiga bonusar och erbjudanden
 • Kostnadsfri och snabb registrering

Anyoption är en etablerad aktör som grundades 2008 och har en stabil plattform för både desktop och mobil. Anyoption har en svensk webbplats, vilket inte alla aktörer ännu har och det tyder att de är väldigt fokuserade på den svenska marknaden. När det gäller handel med binära optioner är det viktigt att mäklarna är reglerade av EU om man vill ha en högre säkerhet vilket självklart Anyoption är. Deras webbplatser och handelplattformar har väldigt god användarvänlighet vilket gör det enkelt för alla att handla hos Anyoption.

De har ett brett sortiment att handels tillgångar vilket gör att du kan handla brett och specialiserat beroende på vad ditt behov är.

Fördelar med Anyoption:

 • Svensk valuta är valbart
 • 15 - 25 % återbetalning vid förlust garanteras
 • Användarvänlig hemsida
 • App till iPhone & Android för gratis nedladdning
 • Förhandlingsbara bonusar och erbjudanden
 • Support tillgänglig dygnet runt på vardagar
 • Webbaserad plattform
 • Låga krav på insättningsbelopp
 • Många attribut att handla med
 • Kräver inga bankuppgifter för att registrera sig
 • Reglerad mäklare som är 100% säker

Bonus

Anyoption erbjuder normalt sätt inga bonusar till sina kunder utan det är endast vi kampanjer eller efter diskussion med din kontaktperson hos mäklaren som du kan nå ett sådant erbjudande. Deras erbjudande kan innebära allt ifrån riskfri handel för nya kunder eller en bonus på den första insättningen som görs. Anyoptions fokus ligger inte på bonusar utan att arbeta nära sina kunder och erbjuda en världsledande produkt och då krävs inga bonusar för att kunderna ska vara nöjda. Är du ändå på jakt efter en bonus rekommenderar vi dig att du registerar dig och därefter kontaktar Anyoption så är de mycket möjligt att ni kan hitta en lämplig överenskommelse specifikt för dig.

Plattformen

Anyoption har en plattform som passar både avancerade traders och nybörjar. Den har ett tydligt och enkelt användargränssnitt och fungerar bra både på Mac och PC. Du kan enkelt komma igång och handla utan att överhuvudtaget ladda hem någon mjukvara utan du kan handla direkt i webbplattformen. Något som verkligen är noterbart i Anyoptions plattform är att du enkelt kan följa fyra diagram samtidigt och därmed enkelt följa fyra stycken binära optioner som du handlar. Det ger en stor fördel mot vissa andra plattformar när man enkelt kan ta hänsyn till flera parametrar i handel och följa deras påverkan på varandra och enkelt handla direkt.

I plattformen finner du även en Rollover-funktion som gör det möjligt för dig att förlänga handel om du ser potential och du därmed kan utöka förtjänsten på den traden.

Utöver den högkvalitativa webbplattformen har de även appar för både Android och iOS, vilket underlättar för dig som även vill kunna handla i mobilen eller på surfplattan. Även dessa har ett väldigt tydligt och enkelt användargränssnitt, vilket gör det enkelt för dig som användare att göra snabba köp i farten. Du kan enkelt testa både deras webbplattform och appar innan du sätter in några pengar om du bara registrerar dig kan du enkelt köra en demo.

Optionstyper

Anyoption har ett brett sortiment av olika optionstyper som du kan handla med. Alla dessa kallas oftast felaktigt för binära optioner men det beror på att binära optioner är grunden i denna handel. Alla de handelsätt som Anyoption erbjuder är baserade på binär handel vilket innebär att du alltid antingen gör en stor förtjänst eller når nollresultat på varje handelsauktion. Varje handelstyp har sina fördelar och nackdelar. Det gäller därför att hitta den handelstyp som passar bäst för varje enskild situation för att underlätta lite för dig ska vi gå igenom några av de här nedan så att du får en tydligare bild av värdet med dessa.

 • Binära optioner

Den klassiska handeln och även den vanligaste där du sätter en tidsram när du uppskattar att tillgången ska ha ökat alternativ sjunkit från nuvarande situation. Call innebär att du tror nivån ska vara högre än vad den är nu och putt innebär att den ska vara lägre än nuvarande nivå när tidsramen uppnås. Tidsramen kan du själv styra utifrån vilken tidsaspekt som du ser en rörelse och det är en av nycklarna till att hitta vinnande handel.

 • Option+

Option+ är ett intressant alternativ för dig som handlar hos AnyOption. Option+ gör det möjligt för dig att sälja tillbaka oavsett situation. Dessa optioner kan du sälja tillbaka till AnyOption när du vill oavsett hur de går för tillfället. Värdet vid försäljningen baseras på hur de underliggande objekten har utvecklas under handels tid.

 • Binary 0-100

Ett annat intressant optionsalternativ som Anoption erbjuder är Binary 0-100. Det kan ge hela vägen upp till 1000% avkastning på varje handel och är därmed ett optionsalternativ med högre risk och högre förtjänst.

Kuntjänst och omdöme

Anyoption har en webbplats på svenska och det indikeras även en svensk support men större delen av supportärendena hanteras på engelska idag. Anyoption fokuserar dock väldigt tydligt på Sverige och fokuserar hela tiden på att kunna hantera allt fler ärenden på svenska och ge alla svenska bästa möjliga kundupplevelse. Du kan kontakta Anyoption enkelt både via chatt, mail och telefon beroende på vad som passar dig bäst. Kundtjänsten är öppen mellan 07.00 – 23.00 måndag till fredag. Anyoption vill väldigt gärna att du kontaktar de och för en diskussion om du hur kan handla via dem.

Vi anser att Anyoption är en av de bästa mäklarna av binära optioner idag på den svenska marknaden. De erbjuder en världsledande plattform med både en onlineplattform och appar av absolut högsta klass. Anyoption är fokuserad på ge både nybörjare och professionella handlare bästa möjliga kundupplevelse och det gör de väldigt bra. Anyoption är idag en världsledande plattform för binära optioner och vi kan rekommendera dem för dig.

Anyoption
Varför Anyoption?
 • Svensk valuta
 • Fördelaktiga bonusar och erbjudanden
 • Kostnadsfri och snabb registrering
Anyoption hemsida
Hemsida anyoption.com
Mäklare Anyoption
Grundades 2008
Bonusar Förhandlingsbara
Första insättning 1 500 SEK
Minsta insättning 800 SEK
Minsta köpbelopp 200 SEK
Största köpbelopp 85 000 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här