BDSwiss

BDSwiss har funnits på marknaden sedan 2011 och är en av de främsta europeiska mäklarna. Eftersom de finns tillgängliga på svenska så har de en bred kundgrupp i Sverige. Deras stora frammarsch beror till stor del på deras välkända support och deras bra bemötande av kunder. Tidigare benämndes mäklare Banc de Swiss men har nu förkortat sitt namn. Totalt finns det möjlighet till handel med över 200 valutor, index, aktier och handelsvaror så chansen att du hittar något som passar dig är stor.

Fördelar med BDSwiss:

 • Användarvänlig hemsida på svenska och engelska
 • App till iPhone & Android för gratis nedladdning
 • Förhandlingsbara bonusar och erbjudanden
 • Svenskspråkig support tillgänglig dygnet runt
 • Webbaserad plattform
 • Låga krav på insättningsbelopp
 • Många attribut att handla med
 • Kräver ingen insättning för att registrera sig
 • Reglerad mäklare som är 100% säker
BDSwiss hemsida
Hemsida www.bdswiss.com
Mäklare BDSwiss
Grundades 2011
Bonusar Förhandlingsbara
Första insättning 2 000 SEK
Minsta insättning 100 SEK
Minsta köpbelopp 50 SEK
Största köpbelopp 15 000 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här

Bonusar på BDSwiss

BDSwiss erbjuder varje handlare unika insättningsbonusar ofta baserade utifrån hur mycket kapital du sätter in på kontot. Bonusen har ett omsättningskrav kopplat till sig, något som alla mäklare tillämpar för att du inte ska kunna sätta in pengar, ta del av bonusen och direkt ta ut dina pengar. Det som karaktäriserar BDSwiss och gör att den här mäklaren sticker ut är att det är lägre omsättningskrav än hos de flesta andra mäklarna på marknaden.

Ett exempel på hur det kan fungera är att du sätter in 1 000 euro på ditt konto och får 50 % i insättningsbonus. Det här medför alltså att du får 500 euro i bonus, men för att du ska kunna få ut de här pengarna så behöver du först omsätta pengarna 15 gånger. Du behöver alltså genomföra handelssessioner för 500 euro * 15 gånger för att bonusen ska bli din.

Om dina handelssessioner i genomsnitt ligger på 100 euro och du genomför 3 sessioner per dag så tar det omkring 5 veckor innan bonusbeloppet är ditt. Det här är bara ett exempel på hur det kan gå till, prata direkt med en kontaktperson hos mäklaren för att ta reda på din unika situation. Ett tips är att kontakta en account manager hos mäklaren för att kunna förhandla dig till en bonus som är bättre än den som ges ut som standard.

Plattformen

Det är en helt webbaserad plattform som BDSwiss använder sig utav, det här medför att inga krångliga nedladdningar behöver genomföras eller avancerade installationer. Plattformen är anpassad att klara alla webbläsare och operativsystem. Det finns inbyggda hjälpprogram i plattformen som hjälper handlaren att anpassa sina strategier och ger möjligheter till att lära sig väldigt mycket, något som uppskattas högt av användare. Förutom de inbyggda funktionaliteterna i plattformen så finns det även inbyggda funktioner som handlaren kan använda för att förbättra sina chanser. Det som finns idag är:

 • Double-Up funktionen
 • Rollover funktionen

Dubble-Up används till att dubbla en befintlig investering mot samma villkor. Så om man med stor sannolik tror att man kommer vinna pengar så kan man alltså använda den här funktionen för att fördubbla sin vinst på ett smidigt vis. Rollover fungerar så att man har möjlighet att förlänga sin befintliga investering mot en kostnad baserad på handelssessionens förutsättning.

Plattformen finns idag utvecklad för mobiltelefoner i form av en specifik BDSwiss app. Appen finns gratis att ladda ner på iTunes och Google play vilket gör att det går utmärkt att genomföra sin handel på bussen på väg till jobbet eller när man är ute på språng i andra ärenden. Appen är användavänlig och påminner om webbplattformen. Inga kredit eller betaluppgifter krävs för att registrera sig och få en känsla för varken webbplattform eller app.

BDSwiss Optionstyper

BDSwiss erbjuder flera olika typer av handel med optioner. Att handla med binära optioner kan göras i olika former och med tiden som en faktor, därmed finns det såklart flera varianter på hur lång eller kort man kan göra sin session. Samtliga handelssätt har sina fördelar respektive nackdelar. Den här mäklaren är känd för sina korta sessioner som är extra populära på grund av att det är möjligt att vinna mycket pengar under kort tid. Dessa är de populäraste handelstyperna:

 • Klassisk handel

Den vanligaste varianten av handel. Du väljer vilken tillgång du vill handla med därefter väljer du ”call” om du tror att priset på den valda tillgången kommer att ha ökat när sessionen tar slut. Tror du att priset kommer att falla under den nuvarande kursen vid sessionens slut så väljer du alternativet ”put”. Det erbjuds handel som varar 1 timme, 1 dag, 1 vecka eller 1 hel månad. Du väljer själv längden på sessionen.

 • 60-sekunders optioner

Den här typen fungerar som den låter, sessionen är 60 sekunder lång och möjliggör för handlaren att tjäna mycket pengar på grund av den korta tidsperioden. Vet du med dig att en tillgång ligger under sitt rekommenderade värde så kan det här vara ett effektivt handelssätt för att gå med vinst snabbt.

 • 30-sekunders optioner

Nu finns det ännu kortare tid att handla med optioner, här handlar det om att sessionen varar i 30sekunder och det går därav att göra sig en vinst snabbt, men det går även lika snabbt att bli av med sina pengar om man inte vet vad man gör.

 • Option Builder

Att använda den här optionstypen är inte rekommenderat till nybörjare inom handel. Tanken med denna är att man kan ställa in och skräddarsy sina egna sessionstider och även justera mellan olika risknivåer.

 • One Touch optioner

En optionshandel med väldigt hög avkastning, upp emot 600 % är vanligt. Den går ut på att tillgång man handlar med måste gå upp eller gå ner tillräckligt mycket för att komma till en kritisk nivå som då ger avkastning. Som namnet antyder så räcker det att tillgången når den här nivån en gång under hela handelssessionen för att det ska ge avkastning.

Kundtjänst och omdöme

Med en hemsida på 6 språk inklusive Svenska så är BDSwiss en populär mäklar på den skandinaviska marknaden. Att de har valt att inrikta sig på att ha en högkvalitativ kundtjänst och verkligen satt kunderna i fokus gör att de positiva kommentarerna haglar in för den här mäklaren. Det går att nå kundtjänsten genom mail, chatt, skype och såklart även telefon. Det finns såklart kundtjänst och hjälp att få på svenska vilket känns tryggt för oss i Sverige.

Genom kundtjänsten är det möjligt att få hjälp att navigera runt på plattformen, få frågor besvarade, hitta lämpligt utbildningsmaterial och även få hjälp med bonusar och uttag av sina pengar. Många har rosat BDSwiss för dess enkelhet i och med den svenska plattformen att förstå hur man ska plocka ut sina pengar samt vilka regler som gäller.

Nu på senare tid har även appar för mobiltelefoner och övriga enheter skapats vilket gör det mycket enklare både att handla med binära optioner men även då att få hjälp av kundtjänsten eftersom många frågor tidigare har rört mobilversionen av deras webbplattform. Så tack vare deras höra kundfokus så har det utvecklats en användarvänlig BDswiss app till mobiltelefonen som rekommenderas starkt för den som är på språng eller bara vill sitta i soffan och kunna genomföra sina handelssessioner.

Handelsattribut

BDSwiss täcker upp de allra vanligaste handelsattributen, här är de vanliga som finns inom Råvaror, Valuta, index samt Aktier. Det finns mer än såhär i plattformen, men här är några exempel på vad som finns inom varje område. Önskas mer detaljerad information kan man få det snabbt och smidigt genom att prata med sin kontaktperson hos mäklaren.

Kan man lita på att BDSwiss inte är en bluff?

Banc De Swiss, eller BDSwiss som de nu heter har, som alla inom en bransch som är ny och inte så exploaterade, blivit kritiserade och ifrågasatta. Är det här en bluff? Är det bara scam? Vad står på Flashback?

Det är mycket som finns att läsa och det mesta som vi har kunnat ta del av eller stött på är missförstånd. En vanlig sak är att folk upplever att det är svårt att få ut sina pengar och vinster. Det här är något som är vanligt och anledningen är att mäklarna har krav på sig från regulatorer vars uppgift är att se till så mäklare som verkligen är ute efter att bluffa och scama sina kunder inte får finnas på marknaden. Så visst, ibland kan det kännas lite krångligt för att få ut pengar, men tänk då på att det är en säkerhetsåtgärd både för att ingen annan ska kunna få ut dina pengar samt att mäklaren ska kunna säkerställa vart pengarna tar vägen och att det är till rätt person.

Vad man kan göra för att vara säker på att mäklaren inte är bluff eller scam är att man kontrollera så det finns någon reglering så att någon auktoritet utifrån bedömer företaget objektivt. BDSwiss är ingen bluff eller scam mäklare utan är reglerade utav ”Cyprus Securities and Exchange Commission”. Det finns licensnummer som bekräftar det här, och är man osäker så hjälper det oftast att prata med sin kontaktperson hos mäklaren för att på så vis få hjälp att hitta information som kan göra att det känns tryggare.

Vi har inte upptäckt något som verkar varken oseriöst eller felaktigt och vill således avfärda BDSwiss som bluff eller scam mäklare till de som misstänker detta.

Sist vill vi dock påpeka att handel med binära optioner, oavsett hos vilken mäklare, kan leda till förlust och innebär således avsevärda risker och möjligheten att bli av med sitt kapital.

BDSwiss
Varför BDSwiss?
 • Enkel och Gratis registrering
 • Hög vinst på satsat kapital
 • Svenskspråkig personal och plattform
BDSwiss hemsida
Hemsida www.bdswiss.com
Mäklare BDSwiss
Grundades 2011
Bonusar Förhandlingsbara
Första insättning 2 000 SEK
Minsta insättning 100 SEK
Minsta köpbelopp 50 SEK
Största köpbelopp 15 000 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här