EZTrader

EZTrader
Varför EZTrader?
 • Hög avkastning
 • Förhandlingsbara bonusar
 • Gratis registrering

EZTrader lanserades 2008 vilket gör dem till en av de tidigare mäklarna inom branschen. Ända från början så har EZTrader utvecklat sin egen plattform vilket gjort att de har kunnat anpassa den precis så som de önskat, något som kommit att bli en vägledande plattform för andra mäklare. 2011 så blev mäklaren uppköpt av WGM som har lång erfarenhet inom området.

Den här säsongen har mäklaren varit aktiv i norden och i Sverige sponsrar EZTrader det allsvenska fotbollslaget AIK.

Fördelar med EZTrader:

 • Försäkring upp till 15 %
 • Svenskspråkig plattform
 • Egenutvecklad webbaserad plattform
 • Avkastning på upp till 95 %
 • Säker mäklare som är reglerad och omtyckt

Bonus

Det finns ingen stående bonus som erbjuds när man registrera ett konto. Antingen så rekommenderar vi att man registrerar sig via ett kampanjerbjudande, eller så kontaktar man kundtjänst och ser om dem kan erbjuda en bonus när man registrerar sig och gör sin första insättning. Med det sagt så betyder det att bonusarna är förhandlingsbara men har såklart ett omsättningskrav på sig för att man ska kunna få ut sin bonus. Detta för att man måste handla för att förtjäna bonusen, inte bara sätta in pengar o sen ta ut allt.

Plattform

Den här plattformen har byggts av mäklarna själva och har legat till grund för många andra plattformar då andra mäklare har utgått ifrån den här när de har byggt sin egna. Plattformen har utvecklats mer o mer för varje och sen 2008 har det hänt väldigt mycket. Nu är den väldigt lättanvänd och eftersom de har byggt den själva har de kunnat påverka mycket och ändrat det som deras kunder inte tyckt varit bra. Det är en webbaserad plattform fungerar utmärkt till mac och till pc, det krävs ingen installation eller någon nedladdning av programvara vilket gör det smidigt.

Direkt på sidan så finns det ett utbildningscentrum vilket hjälper handlare att bli bättre på att förutspå och bättre på att välja sina strategier. Det finns videoutbildningar och det finns gratis e-böcker som passar alla typer av handlare, här behöver man inte vara nybörjare bara för att känna att man får någon del av kunskapen.

Önskar man handla via mobiltelefon eller annan mindre enhet så finns det utvecklade appar som stödjer detta, dessa laddar man ner gratis i Google play eller via itunes genom att söka på mäklaren. Apparna är kostnadsfria och enkla att förstå vilket underlättar när man sitter med lite skärm och ska handla.

Optionstyper

EZTrader skiljer sig lite åt från övriga handlare då de inte erbjuder lika många olika val inom vad man kan handla. På senare tid så har de dock utvecklat det här och blivit bättre på att erbjuda lite mer variationer för att locka handlare som är intresserade av detta. Nu finns de här olika möjligheterna:

 • Klassisk optionshandel

Den här optionshandeln hör till de allra vanligaste och varit med sen börjar, det handlar om att man ska förutspå sin tillgångs värde efter en viss tidsperiod, går värdet upp eller går värdet ner? Svårare än så är det inte.

 • Sell option

Med hjälp av den här handelsmetoden så kan en handlare låsa sin investering innan en tidsfrist har gått ut, det medför att man inte behöver oroa sig för att förlora sin investering trots att trenden förändras innan tidsfristen uppnås.

 • 60 sekunders handel Precis som det låter, nu har även mäklaren EZTrader utvecklat en kortare handelssession som gör det möjligt att tjäna ännu mer pengar eftersom du hinner med mer sessioner per dag. Det här är en ny funktion som inte funnits sen början.

 • Long term Med long term så har du möjlighet att genomföra handelssessioner som sträcker sig över veckor eller längre än så, det medför att du inte behöver vara så aktiv om du till exempel ska resa bort med vill ha något att se fram emot när du kommer hem.

Kundtjänst och omdöme

Kundtjänsten finns tillgänglig genom livechatt eller formulär för frågor för att få snabbast svar. Eftersom de har ganska mycket att göra så prioriterar de befintliga kunder före andra så det kan ta lite tid att få svar tyvärr. Men kundtjänsten är kunnig och det finns mycket information inom företaget eftersom det varit verksamt så länge och byggt upp deras egen plattform.

Tidigare var EZTrader nästan ensamma som stora mäklare på marknaden och marknaden var relativt outforskad, det gjorde att mäklaren inte hade fullt utvecklat sin tjänst efter hur kunderna behövde den, något som sitter kvar lite i deras rykte än idag. Nu finns det flera mäklare på marknaden och konkurrensen har gjort att handlarna får fördelaktigare villkor och på så vis även mer vinster. För att hänga med i konkurrensen så har även den här mäklaren ökat sin avkastning på vinsterna för att locka nya handlare, även om mycket fokus ligger på befintliga kunder.

Omdömet från handlare är som sagt lite varierande av förestående skäl, men det här har på senare tid blivit mycket bättre då mäklaren har anpassat sig till marknaden och lyssnat mer på handlarna för att kunna behålla dessa, och eftersom de finns kvar och är en av de ledande mäklarna så måste det ha fungerat bra.

Handelsattribut

Det finns väldigt många attribut man kan handla med hos mäklaren, så pass många att det alltid finns något där du kan specialisera dig och tjäna pengar på. Det finns fyra stycken huvudområden inom vilka alla tillångar finns. Dessa huvudområden är index, aktier, råvaror och valuta. För att läsa mer om vad varje grupp innebär så finns det en sektion på mäklarens hemsida som går igenom detta, du hittar den i menyn under “tillgångar”.

Kan man lita på att eztrader inte är en bluff?

Att kalla EZTrader bluff eller scam känns inte genomtänkt, även fast det kan finnas handlare som tycker de har blivit illa behandlade från förr så har det sina förklaringar. Det här är inte en mäklare som står för någon bluff eller scam utan den här mäklaren har varit med och format hur handeln med binära optioner har utvecklat sig under åren. Nu har mäklare blivit stor även i norden och Sverige vilket man kan se då de sponsrar stora aktiviteter och fotbollslaget AIK. Prata gärna med kundtjänsten om du känner dig orolig så kan dem säkert hjälpa dig att hitta information så du får höra allt kring historien innan du dömer något. EZTrader är en reglerad och seriös mäklare som arbetar hårt för att inte bli klassade som bluff eller scam och det är inget som är lätt alltid då det bara krävs något inlägg på internet dessa dagar för att det ska gå att läsa negativa saker om en mäklare.

EZTrader
Varför EZTrader?
 • Hög avkastning
 • Förhandlingsbara bonusar
 • Gratis registrering
EZTrader hemsida
Hemsida www.eztrader.com
Mäklare EZTrader
Grundades 2008
Bonusar Ja
Första insättning 1 700 SEK
Minsta insättning 100 SEK
Minsta köpbelopp 100 SEK
Största köpbelopp 22 600 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här