Option Navigator

Option Navigator recension

Vill du tjäna pengar online på ett snabbt och smidigt sätt? Har du hört om det nya Option Navigator verktyget?

Om du vill veta hur du förvandlar dina investeringar i binära optioner till att bli bra och lönsamma, då ska du läsa den här recensionen utav Option Navigator, recensionen är skriven på Svenska och programmet är testat av användare i Sverige. Det är ett automatiserat trading system och här finns den hjälp och de tips som du behöver för att uppnå bästa möjliga resultat.

Att använda Option Navigator

Option Navigator är en trading robot, en automatiserad service som genererar signaler till handlare av binära optioner, för att hjälpa dem att tjäna mer pengar och genomföra träffsäkrare affärer. Den här programvaran är inbyggd i din handelsplattform och det krävs inga förkunskaper i att handla online för att kunna använda.

För att börja använda Option Navigator så behöver du ett konto(trading account) hos någon av mäklarna, eftersom programmet är oberoende så tillåter det att välja fritt bland de rekommenderade mäklarna som finns tillgängliga. Det är bara vissa mäklare dock som har tillgång till Option Navigator, för att de höga krav som programmets utvecklare kräver ska kunna upprätthållas.

EZTrader är det ledande företaget på marknaden just nu och erbjuder sina kunder gratis användning utav Option Navigator. Det här är en av de allra största och mest pålitliga mäklarna inom binära optioner och som även finns över hela världen. Dom är reglerade av CySEC financial authority och därmed licenserade för hela den europeiska unionen. EZTrader erbjuder även flertalet guider och utbildningsmaterial för att du ska kunna bli en expert på att handla med Binära optioner. Det är rekommenderat att öppna ett konto för mellan 2 000 – 5000kr när du använder Option Navigator.

Global Option är ett annat fullt reglerat och säkert företag som är mäklare inom Binära optioner där du kan använda Option Navigator. Dom har även en utav av de bästa mobilapparna för den här typen av handel. Här kan du ta hjälp av Navigator för att handla med binära optioner utan någon erfarenhet och samtidigt vara trygg i att det är en auktoriserad mäklare.

Prova Option Navigator

Genomföra handel

Att genomföra ett köp eller “trade” med hjälp av Option Navigator är extremt enkelt, men innan vi går in på hur det fungerar så kommer en snabb guide av vad Binära optioner är:

Det här är finansiella derivat som används för väldigt kortsiktiga investeringar. Dom inkluderar fyra standardtyper av tillgångar:

  1. Aktier – Från varierande börser över hela världen
  2. Råvaror – till exempel olja, guld eller silver
  3. Index – Det tillåter att investera i nischade aktier på en specifik marknad
  4. Valutor – När en stor valuta jämförs mot en annan

När du handlar med binära optioner kan du växla mellan de här tillgångarna. Du behöver inte hålla dig till en och om du använder Option Navigator så behöver du inte ens handla inom ett område du är familjär med.

När en tillgång är vald så väljer vilken summa du vill investera i ditt alternativ, därefter så väntar du och ser utfallet av din handel.

Det är i det här fallet som Option Navigator kommer in i bilden. Genom att använda det här programmet så får du förslag och highlights åt vilket håll varje handelsmöjlighet är på väg. Eftersom handel med binära optioner bara har två möjliga utgångar (antingen höjs värdet hos din investering eller så sänks det), så hjälper Option Navigator dig genom att rekommendera till ett köp (förutspått då att din option kommer höjas i värde) och då markera valet i färgen grön, eller rekommendera att göra dig av med tillgången genom att markera valet med rött. Så genom att använda Option Navigator, är allt du behöver göra är att handla på det alternativet som visas grönt och sälja på det alternativ som visas rött.

Du kan välja att göra såhär på hur många affärer som helst, dock så vill jag ge dig några tips på hur du optimerar användandet av det här gratisprogrammet. Testa direkt här du med! så kommer du till programmets officiella hemsida på svenska i Sverige.

Tips inför användningen av Option Navigator

Här kommer de fem populäraste tipsen inför användningen:

  1. Investera aldrig mer än 50 % av din budget på en affär, då slipper du förlora allt om affären går dåligt och du kan använda dina resterande pengar till att komma tillbaka.

  2. På grund av marknadstrender så kan det ibland vara lättare att förutspå när man ska sälja än köpa och vice versa. Om du identifierar det under en av dina handelssessioner så rekommenderas att du följer programmets tips mera på ett utav alternativen(antingen köpa eller sälja).

  3. Ta reda på vilka övriga fördelar dina mäklare erbjuder, Option Navigator kräver att du öppnar ett konto hos de populäraste och största mäklarna och dessa företag erbjuder många olika fördelar.

  4. Kom ihåg att ta ut pengar från kontot regelbundet, då lär du dig att ha kul samtidigt som du sparar en del av din vinst.

  5. Sikta på att vara konsekvent. Även fast handel med binära optioner har så högt som 95% avkastning per handel så ska du komma ihåg att det är den totala summan du ska räkna på eftersom den inkluderar både vunna och förlorade affärer. Så om du är konsekvent och bara tjänar 1 % per dag så har fortfarande multiplicerat din insats flera gånger på ett år.

Option Navigator är gratis just nu!

Open navigator recension – Sammanfattning

Det här är ett perfekt sätt att bedriva handel och samtidigt tjäna pengar över internet. Det finns flera fördelar med att handla med binära optioner online, inte minst då du kan arbeta hemifrån och tjäna pengar när och var du vill.

Open Navigator är en avancerad trading robot som har hjälpt hundratals att lyckas med sin handel av binära optioner på en väldigt kort tid. För att ta del av det här så använd verktyget nu innan det börjar kosta pengar.

Registrera dig hos Option Navigator du också!

Option Navigator hemsida
Hemsida www.optionnavigator.com
Mäklare Option Navigator
Språk
Skapa konto här