Profitproffs - Har tyvärr stängt ned sin tjänst

EZTrader
Varför EZTrader?
 • Hög avkastning
 • Förhandlingsbara bonusar
 • Gratis registrering

En svensk produkt för den svenska marknaden som tjänar sitt syfte väl. Med det sagt så pratar jag faktiskt om en robot, en handelsrobot som det kallas. Genom att arbeta fram det statistiskt mest troliga utfallet av en binär optionshandel så kan profitproffs handelsrobott hjälpa dig till ett lönsamt beslut. Så i teorin behöver du aktivt inte själva sitta och välja mellan olika valmöjligheter utan kan förlita dig på att roboten har hittat det mest troliga utfallet i sessionen och då välja att gå samma väg.

Den automatiserade handelsrobotten ger dig alltså guidning och vägledning för hur du kan genomföra din handel, något som passar lika bra för nybörjare som för de mer erfarna handlarna. För att använda roboten så krävs ingen separat installation eller nedladdning utan det sker direkt i webbläsaren eller mobiltelefonen, dock så behöver handelssessionen äga rum hos en separat reglerad mäklare inom binära optioner.

Fördelar med ProfitProffs:

 • Snabba avkastningar med handelshjälp
 • Enkelt att förstå och använda
 • Kostnadsfritt (just nu)
 • Kopplat till rekommenderade mäklare
 • Statistisk vägledning som ökar chansen till vinst

Just nu är det gratis att använda den här roboten då företaget bakom sägs samla ihop en kundstock innan de eventuellt kommer att ta betalt för användandet. Det finns även en del mäklare knutna till den här roboten och fungerar som ”rekommenderade mäklare”, men innan du väljer vilken mäklare du vill använda så rekommenderar vi att du läser våra recensioner här på vår sida för att hitta den mäklare som passar dig bäst, även om samtliga som rekommenderas håller hög kvalitet.

Funktionalitet

För att använda den här roboten så krävs inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter, så pass lättanvänd är den. Plattformen är på svenska och tillgångarna som den kan analysera och vägleda inom är från den svenska marknaden stockholmsbörsen. För att komma igång och använda den här roboten så har vi tagit fram steg för steg hur du går vidare, detta är för att även en helt ny handlare ska kunna komma igång.

Steg 1: Välj ut den mäklare som du tycker verkar bra utifrån dina förutsättningar, om du inte kan välja så erbjuder profitproffs ett antal rekommenderade som samtliga är reglerade och har sina fördelar. Se till så du kan ta del av bonus och annat som mäklaren erbjuder, t.ex. rådgivare eller annan typ av hanterare. Via profitproffs rekommenderade mäklare så kan du få bra bonusar hos dessa mäklare vilket rekommenderas att förhandla separat med sin kontaktperson.

Steg 2: För att kunna genomföra handlingssessioner så behöver du sätta in pengar som du kan handla för, i början är det ett bra riktmärke att inte investera mer än 50 % av insatt kapital i en handelssession. Gör hellre många mindre affärer och använd den automatiserade roboten för att öka den statistiska chansen att tjäna mycket pengar.

Steg 3: Använd handelsplattformen hos mäklare, det fungerar som så att du har två val; köp eller sälj under en given tidsperiod, under den här tiden hjälper roboten dig att statistiskt räkna ut vilket alternativ som är rimligast att falla in varpå du kan välja att följa den vägledningen alternativt ta ditt egna beslut. Det enda du behöver göra är att följa robottens signaler för att ha en större chans att ta hem sessionen.

Steg 4: Bygg upp ditt kapital genom att göra små handlingar åt gången utan för stora risker. Genom att vara långsiktig så tjänar du mycket. Även fast du endast vinner småpengar varje dag så blir det stora summor i längden.

Fördelar och nackdelar

En av de större fördelarna med den här roboten är att den kan hjälpa dig att gå med vinst när du handlar med binära optioner. Eftersom det fortsatt är en stark växande marknad med binära optioner så är en robot av det här slaget så klart till väldigt stor hjälp. Bara genom att få en fingervisning av vad roboten anser är det statiska rätta att göra kan hjälpa dig i beslutet om du är osäker.

Det är just nu kostnadsfritt att ta hjälp av profitproffs vilket är lockande både för nybörjare och mer erfarna handlare. Även fast man är säker på vad man gör är det skönt att få en fingervisning på roboten som intygar att man är på rätt väg. Profitproffs rekommenderar enbart mäklare som är godkända och reglerade på marknaden vilket intygar om att det är en seriös aktör som arbetar för att kunderna inte ska hamna i fel händer.

Det som är negativt att säga är att plattformen än så länge bara har tagits fram för svenska handlare vilket gör det lite knepigare för utländska handlare att ta del av den här suveräna roboten, men det är förmodligen bara en tidsfråga innan det utvecklas och går att använda på flera språk.

Profitproffs bluff

Eftersom det är en så pass ny sak det här med en robot som hjälper till vid handelssessionerna av binära optioner så undrar såklart många om, är Profitproffs bluff eller är profitproffs scam vilket vi såklart vill reda ut här. Det här är alltså en automatiserad robot som hjälper handlaren med statistiska uträkningar och på så vis ger förslag på vilket av alternativen köp och sälj som är troligast att vinna sessionen. Det är fortsatt handlaren själv som väljer vilket alternativ som denne tror på.

På det viset tar heller inte roboten något ansvar för sig själv, utan det kan även vara så att den har fel, men för den sakens skull så är det varken bluff eller scam. För att det ska klassas som bluff eller scam så anser vi att det krävs en fundamental vilja att lura eller blåsa sina kunder på pengar istället för att som profitproffs valt att göra; Försöka hjälpa och vägleda handlare till att fatta bättre beslut vid sina handelssessioner av binära optioner.

Bluff eller scam är därmed något som vi vill avfärda och istället vill lyfta upp den här unika metoden, passa på innan det börjar kosta pengar och använd den här till ett vinstsyfte istället för att försöka klanka ner på nya innovativa lösningar och kalla det för bluff, scam eller något annat negativt uttryck.

Omdöme / kommentarer

Vårt omdöme är att det här är ett väldigt uppskattat och bra komplement till den ordinarie handeln med binära optioner. Profitproffs har lyckats få till ett stabilt verktyg som hjälper handlare att ta rätt beslut något som vi tycker ligger mycket i linje med det som är viktigt i en bransch som är så växande som den här – fokusera på kunderna!

Det handlar främst om att underlätta så fler vågar sig in och prova den här världen, det har blivit väldigt stort i andra länder och växer nu snabbt i Norden. De som vi har pratat med tycker inte att profitproffs är vare sig en bluff eller scamföretag utan de har själva haft stor nytta av programmet och använder det till att få vägledningar i sina handelssessioner. Är man tveksam så talade de om att man kan prata med sin kundansvarige på respektive mäklare för att höra deras åsikt om programmet och även få tips på om det är något för en själv att använda sig utav. Vissa mäklare har börjat med att erbjuda expertishjälp av sin personal till sina kunder direkt i handelssessioner, vilket fungerar likt den här roboten gör. Så det är också en väg att börja med om man känner sig osäker.

En av sakerna som vi tyckte framkom ofta var att de flesta verkar ha förstått att användningsområdet för profitproffs robot är att få tips och vägledning i sitt handlande, alltså inte att det är något som ska ta över det manuella handlandet, utan snarare fungera som en rådgivare. Vi rekommenderar profitproffs till alla, nybörjare som erfarna och framförallt nu då det är gratis! ProfitProffs har tyvärr stängt ned men besök gärna Eztrader istället och ta del av deras erbjudande.

EZTrader
Varför EZTrader?
 • Hög avkastning
 • Förhandlingsbara bonusar
 • Gratis registrering
EZTrader hemsida
Hemsida www.eztrader.com
Mäklare EZTrader
Grundades 2008
Bonusar Ja
Första insättning 1 700 SEK
Minsta insättning 100 SEK
Minsta köpbelopp 100 SEK
Största köpbelopp 22 600 SEK
Språk
Kundtjänst Mail, telefon, chatt
Reglerade Ja
Mobil plattform Ja
Skapa konto här